Reviews
van onze tattoo en piercing shop

Wij zijn erg blij en trots op alle mooie reviews die we tot nu toe hebben mogen ontvangen. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van onze klanten klik dan hieronder.

Onze reviews

 • Avatar Kevin S ★★★★★
  Erg goeie tattooshop. Ik kwam hier voor een piercing en hij is erg goed gezet. Geen last meer en goed advies gekregen. De tattooshop is ook goed schoon en heel erg vriendelijk, we kwamen binnen en er werd al snel een praatje gemaakt.Ik raad deze tattooshop zeker aan
 • Avatar Denycia L ★★★★★
  Ik kwam voor een neus piercing.Ze had me goed uitgelegd over het zetten van de piercing.Ik ben tevreden over de neus piercing en hun beleid, ze waren hygiënisch en netjes.
 • Avatar Nina K ★★★★★
  Een ontzettend fijne ervaring gehad bij deze shop! Erg vriendelijk en professioneel personeel, en er heerst een fijne sfeer. Het persoonlijke contact was ook erg fijn. Ze laten je zeer welkom voelen. Zeker aan te raden!
 • Avatar Sabine V ★★★★★
  Hele fijne tattoo shop! De mensen zijn vriendelijk en er wordt met je mee gedacht over alles. Ik ben ontzettend blij met de service en natuurlijk de Tattoo zelf! Ik kom hier zeker terug.
 • Avatar Britt de J ★★★★★
  Afgelopen week hier voor een 3e keer een tattoo laten zetten en erg tevreden met de service die je krijgt. Er wordt goed met je meegedacht, er wordt de tijd voor je genomen en het is een erg schone zaak! Zeker een aanrader!
 • Avatar Green S ★★★★★
  Afgelopen vrijdag voor mn eerste tattoo sessie bij Wilko geweest, het begin zit erop en ziet er super uit. Kijk nu al uit naar de volgende sessie!
 • Avatar Verginia G ★★★★★
  Ik heb een neuspiercing laten zetten bij Sabien (de piercer) alles was heel hygiënisch en de piercing werd precies gezet zo als hoe ik het wilde, Dit hebben we samen besproken en ook samen gekeken naar wat het mooist zou staan. Ik ben heel erg tevreden!
 • Avatar Pieter O ★★★★★
  Ondertussen 2e Tattoo laten zetten door Mandy. Samen goed me ideeën en vormgeving beken en bijgewerkt. Ook tijdens het zetten erg op me gemak en altijd ruimte om dingen aan te geven wat jij graag wil. Kortom blij met wat er op me armen staat.. erg blij mee..
 • Avatar Ilona B ★★★★★
  Zeer nette shop.Vriendelijk, flexibel en deskundig personeel!Pas geleden mijn neus piercing laten zetten, alles wordt goed uitgelegd.Vriendin van mij was mee en wilde ook wel, dit werd zo geregeld! Hele fijne ervaring!
 • Avatar Lizzy F ★★★★★
  Top ervaring! Ideeën uitgelegd via de mail en na de snelle afspraak besproken en 2 tattoo's gezet. Schoon, mooie zaak, vriendelijke mensen en meedenkend. Ik kom zeker terug!
 • Avatar Sjahcandra M ★★★★★
  Afgelopen vrijdag mijn tattoo laten zetten door Wilko. Super mooie shop, klantvriendelijk en zeer hygiënisch. Ben super blij met het eind resultaat en mijn volgende tattoo zou ik ook door hem laten zetten. Wilko je bent een topper.Groetjes Sjahcandra
 • Avatar vanessa L ★★★★★
  Eind Juni de eerste afspraak gemaakt met Wilco voor het idee wat ik had voor een tattoo en in de shop hartelijk ontvangen en de tattoo goed door besproken. Gisteren eindelijk mijn tattoo laten zetten en ik ben ZEER te vreden over het resultaat.Ik kom zeker terug voor de volgende tattoo!
 • Avatar Joyce H ★★★★★
  Weer bij Wilko een mooie tattoo laten zetten. 😉 Goede service en Wilko neemt de tijd om een tattoo te maken die voldoet aan alle wensen. Heel blij met de namen van mijn kinderen op mijn schouder.
 • Avatar Kirsten A ★★★★★
  Omdat ik na mijn bevalling te lang had gewacht mijn piercings terug te zetten waren ze al dicht gegroeid. Ik wilde ze graag terug en heb een afspraak gemaakt bij sabien. Kon snel terecht en ben erg tevreden. Genezing gaat sneller dan bij de 1e keer
 • Avatar Edu Sapulette ( ★★★★★
  Spontaan het idee om een neuspiercing te zetten en kon diezelfde dag nog terecht. Werd ontvangen door vriendelijke dames en afwikkeling ging prima. Per ongeluk dubbel betaald en kreeg achteraf netjes een berichtje of ik een Tikkie wilde sturen, zodat dit rechtgetrokken kon worden.
 • Avatar Marianne Van Der H ★★★★★
  Mijn dochter wou graag een navelpiercing. Toen kwam ik online de tattooshop tegen en herkende ik Wilko. Hij heeft jaren geleden mijn tattoo gezet. Nog steeds heel blij mee. Dus toen was de keuze snel gemaakt. Het resultaat van de piercing is mooi geworden! We komen zeker terug.
 • Avatar Thirza S ★★★★★
  Ik heb wel vaker piercings laten zetten in piercing/tattooshops maar van alle shops voel ik me het toch het meest fijn bij deze shop. De piercer was een super lieve meid en ze heeft me een fijn gevoel gegeven tijdens het piercen. Echt een aanrader!!
 • Avatar louellafionaaudier20 T ★★★★★
  Onlangs heb ik een neuspiercing laten zetten door Sabien. Ze nam echt de tijd voor me om precies mijn wens over de juiste plek te bepalen. Het piercen zelf deed ze super zorgvuldig en bijna pijnloos. Ik ben er blij mee! Super ervaring!
 • Avatar Cheverney N ★★★★★
  Ik heb hier mijn eerste tattoo laten zetten en het is echt geweldig geworden! Gezellige mensen, professionele tattooartiest (Mandy) en ik heb al meerdere complimenten gekregen over hoe strak de (superdunne) lijntjes gezet zijn.
 • Avatar Janna W ★★★★★
  Een eerste tattoo is toch spannend. Wilko was heel vriendelijk en behulpzaam. Hij had een prachtig ontwerp gemaakt op basis van mijn wensen. Dat ontwerp is heel mooi en zorgvuldig geplaatst. Het is echt prachtig geworden. Ik ben er heel erg gelukkig mee!

Maak hier je tattoo afspraak!

Wil je 1 afbeelding meesturen? (Later kun je er meer sturen)
Cover up, stuur een foto mee van je oude tattoo. (max 1 mb)
Privacy beleid van detattooshop.nl

Mocht het versturen niet lukken? Dan kun je ook je tattoo wensen in een mailtje sturen naar info@detattooshop.nl

Veelgestelde vragen

Stel hier je vraag!

Let op!

Momenteel zijn wij helaas gesloten in verband met de huidige lockdown die geldt tot en met 2 maart.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden