Reviews
van onze tattoo en piercing shop

Wij zijn erg blij en trots op alle mooie reviews die we tot nu toe hebben mogen ontvangen. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van onze klanten klik dan hieronder.

Onze reviews

Tattoo & Piercing Lelystad - detattooshop.nl IconTattoo & Piercing Lelystad - detattooshop.nl

Kolkweg 20-15, Lelystad

5,0 240 reviews

 • Avatar Ophira ★★★★★ in de afgelopen week
  Ik heb hier mijn eerste piercing laten zetten, dus ik was een beetje nerveus, maar de piercingartieste stelde me erg gerust. Ze legde precies uit wat ze ging doen en wanneer, wat ik erg fijn vond. Alles was ook mooi schoon en de mensen waren vriendelijk! Uiteindelijk is de piercing prachtig gezet! Geen rare ontstekingen of bulten. Ook werd er veel informatie gegeven over wat je na het zetten kan doen om deze ook te voorkomen. In conclusie: zeker aan te raden!
 • Avatar Ronald de Vries ★★★★★ 2 maanden geleden
  Vrijdag 09 juli 2021 afspraak met Wilco voor een hele mooie tattoo met 3 Andreas kruizen voor op mijn arm.Niet mijn eerste tattoo maar de laatste keer is dusdanig lang geleden dat ik me het niet meer kan herinneren.Ik ben geweldig ontvangen en na eerst een fijn gesprek te hebben gehad zijn we eerst op ons gemak gaan bepalen waar en op welke positie de tattoo moet komen.Nadat we de positie bepaald hebben ben ik er voor gaan liggen. Spannend want eigenlijk wist ik niet goed meer hoe het voelde.Vervolgens was het zover en Wilco heeft het eerste streepje gezet Ik d8 werkelijk waar ik voel helemaal niks Dat valt reuze mee Toch, de eerlijkheid gebied na verloop van tijd begon mijn huid iets gevoeliger te worden maar om het onder de noemer pijn te zetten? Nee dat nietNa 2 uurtjes ( tussendoor gezellig kletsen) was ie dan af.En werkelijk waar ....Ik ben er zo blij meeWilco bedankt voor deze mooie TattooEen aanrader voor iedereen!!!!
 • Avatar Elise Schouten ★★★★★ in de afgelopen week
  Piercing in mijn oor laten zetten. Daarnaast was het geen probleem om een andere piercing te vervangen voor een korter staafje. Sabien nam de tijd voor mij en stemde goed af waar ik de piercing wilde hebben. Erg blij met het resultaat en mocht dit uiteindelijk toch niet m'n laatste piercings blijken ga ik zeker nog een keer terug!
 • Avatar Verginia Gl ★★★★★ in de afgelopen week
  Ik heb een neuspiercing laten zetten bij Sabien (de piercer) alles was heel hygiënisch en de piercing werd precies gezet zo als hoe ik het wilde, Dit hebben we samen besproken en ook samen gekeken naar wat het mooist zou staan. Ik ben heel erg tevreden!
 • Avatar Nina Kunnen ★★★★★ in de afgelopen week
  Een ontzettend fijne ervaring gehad bij deze shop! Erg vriendelijk en professioneel personeel, en er heerst een fijne sfeer. Het persoonlijke contact was ook erg fijn. Ze laten je zeer welkom voelen. Zeker aan te raden!
 • Avatar Lizzy Fahner ★★★★★ een week geleden
  Top ervaring! Ideeën uitgelegd via de mail en na de snelle afspraak besproken en 2 tattoo's gezet. Schoon, mooie zaak, vriendelijke mensen en meedenkend. Ik kom zeker terug!
 • Avatar Sjahcandra Mulder-Wolke ★★★★★ een week geleden
  Afgelopen vrijdag mijn tattoo laten zetten door Wilko. Super mooie shop, klantvriendelijk en zeer hygiënisch. Ben super blij met het eind resultaat en mijn volgende tattoo zou ik ook door hem laten zetten. Wilko je bent een topper.Groetjes Sjahcandra
 • Avatar vanessa levij ★★★★★ 4 weken geleden
  Eind Juni de eerste afspraak gemaakt met Wilco voor het idee wat ik had voor een tattoo en in de shop hartelijk ontvangen en de tattoo goed door besproken. Gisteren eindelijk mijn tattoo laten zetten en ik ben ZEER te vreden over het resultaat.Ik kom zeker terug voor de volgende tattoo!
 • Avatar evaline groeneveld ★★★★★ 3 maanden geleden
  Na jarenlang gedacht te hebben dat mijn polstattoo niet knap te coveren was, toch een poging gewaagd om een shop te vinden die een cover kon leveren. Wilko was de eerste die meteen begreep wat ik bedoelde en stuurde ter inspiratie werk mee dat perfect aansloot bij mijn ideeën.Inmiddels staat de tattoo erop en ben ik zo blij ermee! Had ik het maar eerder gedaan. De shop is netjes, er wordt hygiënisch gewerkt en er hangt een ontspannen sfeer. Het team bestaat uit hele vriendelijke mensen die elkaar bovendien scherp houden. Ik raad deze shop van harte aan!
 • Avatar Joyce Hundersmarck ★★★★★ een maand geleden
  Weer bij Wilko een mooie tattoo laten zetten. 😉 Goede service en Wilko neemt de tijd om een tattoo te maken die voldoet aan alle wensen. Heel blij met de namen van mijn kinderen op mijn schouder.
 • Avatar Soraya Groeneweg ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik heb mijn Helix piercing in mijn rechter oor laten zetten door Sabien. Ze was erg rustig en geruststellend.Jammer genoeg kreeg ik na ander half week een ontsteking van mijn piercing. Ik kon gelukkig snel terecht bij Sabien, zij heeft mijn piercing nagekeken en schoon gemaakt.Ik ben erg te spreken over de service van Tattoo & Piercing Lelystad en als ik nog eens een piercing laat zetten kom ik zeker weer terug om bij haar te piercen !
 • Avatar Lucy wismans ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ze nemen uitgebreid de tijd voor je, zowel voor het zetten van je tattoo als voor het bespreken van je idee. Net zolang totdat ie echt is zoals je wilt! Ik heb er al een aantal daar laten zetten en de volgenden zullen ook zeker daar gezet worden!!De sfeer in de shop is ook echt uiterst relaxed, je voelt je erg welkom!
 • Avatar lara kaatman ★★★★★ 2 maanden geleden
  fijne sfeer, goed advies en de mooiste tattoos! Ze nemen de tijd voor je en hebben creatieve mooie ideeën. Ook voor piercings ga ik hier graag heen, er word heel zorgvuldig gewerkt en er wordt echt de tijd voor je genomen vergeleken met ervaringen elders.Een aanrader, Ik ga hier altijd terug!
 • Avatar Glenn Schuitema ★★★★★ 3 maanden geleden
  Mijn eerst tattoo hier laten zetten en kan niet anders zeggen dan dat het een topervaring was! We hebben samen het tattoo-design aangepast tot ik er helemaal achter stond en de details zijn erg goed gelukt. Ook vond ik de sfeer in de shop heel relaxt, maar toch ook gezellig…. Zeker aan te raden!
 • Avatar Kirsten Albers ★★★★★ 2 maanden geleden
  Omdat ik na mijn bevalling te lang had gewacht mijn piercings terug te zetten waren ze al dicht gegroeid. Ik wilde ze graag terug en heb een afspraak gemaakt bij sabien. Kon snel terecht en ben erg tevreden. Genezing gaat sneller dan bij de 1e keer
 • Avatar Edu Sapulette (Edison) ★★★★★ 3 maanden geleden
  Spontaan het idee om een neuspiercing te zetten en kon diezelfde dag nog terecht. Werd ontvangen door vriendelijke dames en afwikkeling ging prima. Per ongeluk dubbel betaald en kreeg achteraf netjes een berichtje of ik een Tikkie wilde sturen, zodat dit rechtgetrokken kon worden.
 • Avatar Christa Toetenel ★★★★★ 3 maanden geleden
  Mijn dochter van 17 is super fijn geholpen door Wilco.Stelde haar op haar gemak en 2 super strakke tattoo gezet.Hangt echt een fijne sfeer en er wordt goed mee gedacht.Alles netjes verzocht super schoon!Zelf ben ik in augustus aan de beurt weet nu al dat het een super goede tattoo wordt !
 • Avatar Desiree Verhoef ★★★★★ 3 maanden geleden
  Super vriendelijke mensen. Zeer professioneel piercings zijn goed gezet en genezen zonder problemen ( is bij andere wel is anders)
 • Avatar Kaatje Maatje ★★★★★ 6 maanden geleden
  Zowel Mandy als Wilko maken echt prachtige tattoo's. Luisteren naar je wensen en geven goed en eerlijk advies. De shop is schoon, heeft een uitstekende sfeer en is geweldig ingericht!
  Bij piercing artist Sabien een helix piercing en oorlelgaatjes laten zetten en ook daar uiterst tevreden over. Als je erover denkt om een tattoo of piercing te laten zetten, dan zou ik zeker hier een afspraak maken!
 • Avatar Lieke De vries ★★★★★ 5 maanden geleden
  Echt een top shop! Je wordt er zeer op je gemak gesteld. Ze nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar jou ideeën en geven hierbij hun professionele inzicht. Altijd als ik er heen ga is het er super gezellig en een ontspannen sfeer. De tattoo is precies naar wens gezet, had niet beter gekund. Zeker een aanrader !!!
 • Avatar Marianne Van Der Hall ★★★★★ 6 maanden geleden
  Mijn dochter wou graag een navelpiercing. Toen kwam ik online de tattooshop tegen en herkende ik Wilko. Hij heeft jaren geleden mijn tattoo gezet. Nog steeds heel blij mee. Dus toen was de keuze snel gemaakt. Het resultaat van de piercing is mooi geworden! We komen zeker terug.
 • Avatar Miranda Vis ★★★★★ 5 maanden geleden
  Super aardige mensen. Nette en schone omgeving. Erg gastvrij. Aanpassingen op het moment zelf zijn ook geen probleem. Ontwerp is erg mooi geworden en ook precies wat ik in gedachten had. Past ook bij de plek waar ik het wilde hebben. Tattoo is ook erg mooi geworden en er is ook rekening gehouden met uitbreidingen in de toekomst. Geen enkele last erna.In het kort: super blij mee en raad ze zeker aan
 • Avatar Thirza Sefanja ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ik heb wel vaker piercings laten zetten in piercing/tattooshops maar van alle shops voel ik me het toch het meest fijn bij deze shop. De piercer was een super lieve meid en ze heeft me een fijn gevoel gegeven tijdens het piercen. Echt een aanrader!!
 • Avatar louellafionaaudier20 T ★★★★★ 6 maanden geleden
  Onlangs heb ik een neuspiercing laten zetten door Sabien. Ze nam echt de tijd voor me om precies mijn wens over de juiste plek te bepalen. Het piercen zelf deed ze super zorgvuldig en bijna pijnloos. Ik ben er blij mee! Super ervaring!
 • Avatar Cheverney Nijman ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik heb hier mijn eerste tattoo laten zetten en het is echt geweldig geworden! Gezellige mensen, professionele tattooartiest (Mandy) en ik heb al meerdere complimenten gekregen over hoe strak de (superdunne) lijntjes gezet zijn.
 • Avatar Luna Landman ★★★★ 6 maanden geleden
  Super goede service! Toen het iets minder ging met mijn navelpiercing kon ik meteen terecht om te kijken wat we er tegen konden doen. Toen ik was geweest ging het weer helemaal goed met mijn piercing en hoefde die er gelukkig niet uit. Met andere woorden top service!!
 • Avatar Janna Wels ★★★★★ 11 maanden geleden
  Een eerste tattoo is toch spannend. Wilko was heel vriendelijk en behulpzaam. Hij had een prachtig ontwerp gemaakt op basis van mijn wensen. Dat ontwerp is heel mooi en zorgvuldig geplaatst. Het is echt prachtig geworden. Ik ben er heel erg gelukkig mee!
 • Avatar Aalbert Van Egteren ★★★★★ 11 maanden geleden
  Afgelopen vrijdag mijn eerste tattoo laten zetten bij Wilko.Het resultaat is super! Prettige sfeer en Wilko neemt alle tijd en denkt met je mee bij het ontwerpen. Schitterende shop een echte aanrader!
 • Avatar Armand Taverne ★★★★★ 5 maanden geleden
  Vandaag en tattoo laten zetten door Mandy. Super netjes. Het is super hoe relaxed. Zeker en aanrader. Thanks voor de tattoo.
 • Avatar Marco Van Wieringen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Erg prettige mensen en gezellige sfeer met bovenal een verbluffend resultaat neergezet door Mandy , tot oktober voor het vervolg.
 • Avatar Maxine Beer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mooie winkel en super vriendelijk personeel. Er werd netjes aan mij uitgelegd wat ik kon verwachten van mijn eerste tattoo. Voor de rest werd er professioneel en schoon gewerkt.
 • Avatar silvie van meeteren ★★★★★ 5 maanden geleden
  Vond het dood eng om mijn industrial te laten zetten, maar ik werd erg goed op mijn gemak gesteld en hierdoor was het een erg fijne ervaring, super leuk personeel! En wat een gaaf eind resultaat, zeker een aanrader
 • Avatar marije meerman ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik heb hier mijn Tragus laten zetten, ondanks dat het bolletje niet mee werkte, ging de rest prima!Verder erg vriendelijk en zag er gezellig uit.
 • Avatar Marloes Rendering ★★★★★ 5 maanden geleden
  Afgelopen week mijn eerste tattoo laten zetten door Mandy. Perfect! Neemt de tijd, luistert goed, fijne sfeer in de shop en het resultaat is super! Heel blij mee!
 • Avatar Jade the Duck ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik heb mijn eerste piercings bij Sabien laten zetten. Ze heeft mij goed geadviseerd over wat de mogelijkheden waren en hield zich aan de richtlijnen van de GGD.
 • Avatar Roshni Hanoeman ★★★★★ 5 maanden geleden
  Een paar weken geleden een nieuwe tattoo laten zetten. Wilko luistert heel goed en weet je idee perfect uit te werken. Echt een aanrader!
 • Avatar E. Boers ★★★★★ 6 maanden geleden
  Wat een super fijne shop. Wilko was geweldig.Dacht mee met het ontwerp. En het resultaat: TOP!Zo blij mee.
 • Avatar esmee Baksteen ★★★★★ 6 maanden geleden
  Mooie tattoo shop waar ik een welkom en fijn gevoel kreeg. Er werd vooraf goed en duidelijk overlegd van wat ik wilde en wat kon.Aardig personeel!Prettige sfeer in de tattoo shop.Zeker aan te raden!
 • Avatar xenja Becker ★★★★★ 6 maanden geleden
  zeer klantvriendelijke tattoo shop, al meerder tattoo"s laten plaatsen .Toegankelijk en vriendelijk aan de telefoon.een echte aanrader ook voor piercings
 • Avatar Bas Frankema ★★★★★ 6 maanden geleden
  Wilko had vlotjes een mooi ontwerp naar onze zin klaar. Ook het plaatsen ging netjes en plezierig. Er werd alle tijd genomen voor een goed resultaat.Het was gezellig en we gingen met een mooie tatto naar huis.
 • Avatar Onno Noort ★★★★★ 6 maanden geleden
  Altijd perfect! Nemen rustig de tijd voor je, zaak is van binnen prachtig geworden! Professioneel, schoon en kom keer op keer met veel plezier terug
 • Avatar sirena silverstorm ★★★★★ 6 maanden geleden
  Perfect! Heb van de week m'n eerste tattoo hier laten zetten. Prachtige zaak en voel me super happy met het resultaat
 • Avatar Dian Kroezen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Aardige mensen en een leuke sfeer, heel blij met mijn piercing!!!!Laatst ook een tattoo laten zetten hier, super gaaf geworden en zelfs tips mee gekregen!
 • Avatar Vallerie ★★★★★ 10 maanden geleden
  Van de week een piercing en tattoo bij De Tattoo Shop laten zetten. Piercing gezet door Sabien en is echt op de perfecte plek gezet en geneest heel goed! Blij met de verzorgingsinstructies die ze mee gegeven heeft!Eerder 4 tattoos bij 4 verschillende  tatoeëerder gezet, en de vijfde bij Wilco. Ik weet wel zeker dat ik nu dé tatoeëerder heb gevonden waar ik vaker heen zal gaan! Mooie studio, fijne sfeer en Wilco heeft echt oog voor detail. Gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt voor een volgend ontwerp
 • Avatar Andy Revers ★★★★★ 10 maanden geleden
  Ik heb hier gister een tattoo laten zetten van mijn dochters. Na een mooi ontwerp gezien te hebben die gemaakt is door wilko, was het eind resultaat na een hele relaxte sessie van 4 uur nog mooier dan ik me had voorgesteld! Het is een hele professionele shop, hangt een fijne sfeer en is zeker een aanrader.
 • Avatar Barry Graver ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ken beide artiesten al even en mag van geluk spreken dat ik mandy persoonlijk ken via mijn vrouw. Beide beschikken ze over kwaliteiten die mijn petje te boven schieten. Tekenen vanalles zo uit het handje en hoofd. Gaat ze zo gemakkelijk af. Echte kunstenaars!!! Ik ben enorm blij dat ze hun eigen stekkie hebben kunnen maken. Een shop waar je graag komt, vriendelijk, hygienisch en alles goed geregeld. Waar jou ideeën uitgewerkt worden tot realiteit en kunst waar je trots op zal zijn om mee te paraderengelukkig staat mijn volgende afspraak al in de boeken om verder te gaan met mijn sleeve. Picassa mandy en picasso wilco hoop dat jullie nog jaren plezier gaan hebben in jullie stekkie, is jullie zekerz gegund.Groetjes barry
 • Avatar Chantelle Pijnacker ★★★★★ 9 maanden geleden
  Mijn eerste tattoo laten zetten. Ong. wel weten wat ik wilde, maar Mandy zorgde voor een mooi ontwerp. Mooie fijne lijnen, vrouwelijk... Precies zoals ik het wilde. Mijn wens is vervuld. Een sierraad op m'n arm. Alles was ook goed geregeld. Prettige ervaring!
 • Avatar R De goede ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben 1 week geleden in deze tatoo shop geweest ..Samen met me zusTwee jaar geleden heb ik ergens anders een rozenkrans op mijn enkel/voet laten zetten ..deze was voor mij niet mooi hij kwam niet mooi uit en was onduidelijk ..ik ben bij wilko terrecht gekomen eerst foto gestuurd .en hij zei meteen daar krijg ik nog wel iets mooi van ..Dit is twee weken geleden gebeurd wilko is 2 uur bezig geweest hij heeft er nog bedels voor mij bij gezet en hij heeft er echt iets mooi van gemaakt ..De kralen komen mooi uit en het lijkt nu net of de ketting door de kralen loopt .het kruisje is totaal veranderd en de bedels die er bij gezet zijn echt heel mooi . Wilko let ook erg op detailsHet is een hele fijne shop super aardig je voelt je er op je gemak de plek waar de tattoo zit is niet de minst gevoelloze plek maar dat gaat prima en zo schoonIn okt ga ik weer voor mezelf een hele belangrijke tatoo Laten zetten ..Mijn zus haar tattoo is geheel opnieuw ingekleurd door mandy en ze heeft er hele mooie namen bij gezet die is er super blij mee ..Wilko bedankt en tot oktoberEn mandy bedankt namen mijn zuster
 • Avatar M vdH ★★★★★ 9 maanden geleden
  Ik heb hier m'n allereerste tattoo laten zetten en het was een zeer aangename ervaring.Ik werd goed geïnformeerd voor, tijdens én na het proces, wat ik erg fijn vond.Tattoo & Piercing Lelystad heeft een gezellige, maar ook zeer professionele sfeer.Daarnaast is de tattoo prachtig gezet en precies zoals ik het wilde.
 • Avatar wilma willemsen ★★★★★ 9 maanden geleden
  Weer een mooie tattoo laten zetten.Prima meegedacht over het ontwerp.Altijd gezellige sfeer.Veel oog voor details en he.
 • Avatar Nick Zoe Evers ★★★★★ 9 maanden geleden
  Ik en mijn vrouw beide een tattoo laten zetten door zowel Wilko en Mandy en over beide zeer tevreden. Fijne sfeer en zeer goede kwaliteit. Nogmaals bedankt !! Nick&Zoe
 • Avatar Gervaise Snabel ★★★★★ 9 maanden geleden
  Zo ontzettend tevreden over deze shop.Prachtige tattoo laten zetten door Mandy, heel fijn en strak gezet.Ben er zo blij mee. Dankjewel Mandy!
 • Avatar Remco Peters ★★★★★ 10 maanden geleden
  Afgelopen vrijdag mijn derde tattoo laten zetten en de eerste door Wilko. Wat een vakman! Geweldige sfeer, denkt goed mee en past aan daar waar gevraagd. Alles is zeer relaxed en hij legt uit wat en waarom hij dingen doet. Spijt dat ik mijn eerste 2 tatoeages niet bij hem heb laten zetten.... ik ben overtuigd. Absolute aanrader!!
 • Avatar Maroesja De Jong ★★★★★ 9 maanden geleden
  Hele fijne rustige shop, personeel is supervriendelijk. Word goed overlegd. Het tattoos zelf worden superstrak gezet. Al met al 100% een aanrader
 • Avatar Daphne Ruisendaal ★★★★★ 11 maanden geleden
  De tattooshop heeft een prachtige nieuwe locatie. Schoon, netjes en een goede sfeer. Wilko werkt naar de wensen van de klant. Samen op zoek naar een passende tattoo en neemt hier echt de tijd voor.Ik ben zeer tevreden met mijn cover up tattoo. Dit kan niet elke tattoo artiest. Wilko heeft oog voor ontwerp en vorm om een nieuwe tattoo zo mooi mogelijk over te laten lopen. Deze tattooshop is zeker aan te bevelen.
 • Avatar kirsten van der weg ★★★★★ 11 maanden geleden
  Vandaag bij Wilko geweest voor een uitbreiding op mijn arm.Wat een engelengeduld met mijn getwijfel en nieuwe ideeën. Maar het is gelukt! Wilko luistert goed naar wat je wilt en kijkt ook wat er persoonlijk bij jou past. Daarnaast beschikt hij over een goede kwaliteit en weet hij wat hij doet.Ik ben enorm blij met het mooie resultaat.De sfeer in de zaak is ook goed. Huiselijk en je voelt je er meteen welkom.Top team! Ga zo door., en wie weet tot in de toekomst ;).
 • Avatar Lotte S. ★★★★★ 9 maanden geleden
  Deze week mijn eerste tattoo laten zetten bij Wilko. Direct bij binnenkomst een ontspannen sfeer en geen reden voor zenuwen. Wilko heeft de perfecte tattoo gezet waar ik echt heel blij mee ben.
 • Avatar Jurriën van der Vliet ★★★★★ 9 maanden geleden
  Mijn eerste tattoo ervaring hier mogen beleven. Heel tevreden. Mooie shop. Gezellige sfeer. Zeer tevreden!
 • Avatar Erika Oosting ★★★★★ 10 maanden geleden
  Klant vriendelijk, professioneel en de gezelligheid al om zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens de lange zit van het tatoeëren. Ontzettend bij met het gave resultaat waar zorgvuldig en met veel details werd gewerkt. Zeker een aanrader!
 • Avatar K Eijpe ★★★★★ 10 maanden geleden
  Afgelopen week zijn mijn partner en ik wederom prima geholpen door zowel Mandy als Wilko. Zeer professioneel met de huiselijke gezelligheid vol hartelijkheid. De tattoo's die zijn gezet door ze zijn een mooi kunstwerk geworden. We zijn er erg blij mee. Beide nemen de tijd, groot of klein. Tot de volgende keer!
 • Avatar Rebirth Sounds ★★★★★ 5 maanden geleden
  Goede nette zaak goede service
 • Avatar Dimitri Ramaekers ★★★★★ 10 maanden geleden
  Super geholpen door Wilko. Hij neemt echt de tijd ervoor en neemt ook optijd een kleine pauze om het dragelijk te maken als je 4 uur moet zitten
 • Avatar Dominique de groot ★★★★★ een jaar geleden
  Zaterdag 15 augustus was het zover, dan zou ik eindelijk na al die jaren mijn 1e tattoo gaan zetten. Omdat ik het erg spannend vond (lees fobie voor naalden) zaten de emoties vrij hoog. Na het zien van het fantastische ontwerp die Wilko had gemaakt (na aanleiding van een foto die ik stuurde van mijn ketting via de mail), heeft hij mij gerust gesteld en door het tatoeëren heen geholpen. Heel blij met het eind resultaat, strakke en mooie fijne lijnen! Heel erg bedankt
 • Avatar Eva Louwen ★★★★★ 10 maanden geleden
  De afspraak om mijn tattoo te zetten verliep zeer professioneel. En het was eigenlijk gewoon hartstikke gezellig! Zelfs voor mijn kleine tattoo werd uitgebreid de tijd genomen en ter plekken nog details aan het design gewijzigd. Ik heb ontzettend tevreden en blij met het eindresultaat
 • Avatar kitty Keverkamp ★★★★★ 11 maanden geleden
  Zeer tevreden. Een hele mooi en stijlvolle zaak, waar ik me meteen op mijn gemak voelde. Heel prettig!Ze werken heel relaxed, geduldig, gezellig, ontspannen en hygiënisch.Ben ook superblij met het resultaat!!Alleen maar positief dus.
 • Avatar Lucienne ★★★★★ 10 maanden geleden
  Super tevreden over Wilko en zijn team. Afgelopen week geweest voor mijn tweede en derde kleine tattoo. Er wordt met je mee gedacht en de tattoos zijn weer vakkundig gezet! Top!
 • Avatar Mandy Van Der Linde ★★★★★ 10 maanden geleden
  Zeer fijn en goed geholpen. Fijn overleg gehad met Wilko en samen tot een mooi ontwerp gekomen. Nu voor altijd een herinnering aan mijn overleden kat.
 • Avatar Ourfamilyof7 ★★★★★ een jaar geleden
  Het is al 3 dagen sinds ik mijn lang verwachte, goed bedachte, prachtige tattoo heb laten zetten door Wilco bij detattooshop.nl En trotser kan ik niet wezen! Een warm onthaal, vooraf duidelijke instructies via de e-mail (geheel volgens de rivm richtlijnen). Een tissue voor de emotionele uitbarsting, een luisterend oor en een goed oog voor detail! De prijs kwaliteit verhouding is top want ik vind mijn tattoo goud waard maar wat ik nog het fijnst vond is dat deze ietwat onzekere dodo ineens besloot dat het ontwerp aangepast moest worden en dat dit meteen werd gedaan. Alles kan en niks is te gek. Dankjewel! Dit is a memory for life see you next time, for sure. Liefs, veronica
 • Avatar Linda Korver ★★★★★ 10 maanden geleden
  Hele fijne shop met aardige mensen die echt top tattoo's maken. Zeker een aanrader!
 • Avatar Pim Ruisendaal ★★★★★ 11 maanden geleden
  Het is een goede en fijne tattooshop,Word goed geholpen, en ze denken goed mee met de wensen die je hebtZe werken ook erg netjes en schoonQua prijzen ben ik ook erg tevredenEn ze zijn erg gastvrij
 • Avatar TvDijk96 ★★★★★ 10 maanden geleden
  Nu voor de tweede keer door Mandy getatoeëerd, weer superblij mee en ik zou ook zeker weer terugkomen! Mijn vriend deze keer ook getatoeëerd en ook hij is heel blij met het resultaat! Top service en altijd fijn binnenkomen!
 • Avatar Scit ★★★★★ een jaar geleden
  Hele Fijne shop. Open en vriendelijke sfeer. Er wordt met je meegedacht om jouw idee zo mooi mogelijk uit te werken. Ook tijdens de tattoo-sessie blijft er tijd en ruimte om de laatste puntjes op de i te zetten. De voor- en nazorg zijn ook uitstekend! Voor een eerste tattoo kon mijn ervaring niet beter. Ik kom zeker nog een keer terug 🙂
 • Avatar Evelien Haanappel ★★★★★ 10 maanden geleden
  Fijne relaxte sfeer, goed luisterend oor, professioneel en ook nog erg gezellig.
 • Avatar MrBully ★★★★★ 11 maanden geleden
  Helemaal top. Altijd vriendelijk en gezellig en top kwaliteit kunstenaars. Ze tekenen fantastisch, denken met je mee, en het resultaar is perfect. Ik ga nergens anders naartoe voor een tattoo.
 • Avatar Lynn Somsen ★★★★★ 11 maanden geleden
  Een aantal dagen geleden mijn eerste tattoo laten zetten. Fijne sfeer en ik ben erg blij met het resultaat!
 • Avatar Ryan van Wenum ★★★★★ 11 maanden geleden
  Gisteren mijn eerste hier laten zetten op aanraden van mijn vriendin wat een top werk leveren ze hier en niet heel erg duur jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!Erg blij met het eindresultaat 🙂
 • Avatar sandra Renes ★★★★★ 10 maanden geleden
  Fijne tattoo shop. Dankjewel Mandy, ik ben wéér erg blij
 • Avatar Marjolein Jacobs ★★★★★ 11 maanden geleden
  Mooie fijne tattooshop, leuke mensen die je op je gemak stellen en meedenken met je wensen. Nu 3x geweest naar volle tevredenheid. Ga zo door!
 • Avatar Fleur zegwaard ★★★★★ 11 maanden geleden
  Je wordt goed ontvangen! Er wordt goed meegedacht! Het ziet er van binnen allemaal top uit!
 • Avatar Gregory Nijdam ★★★★★ 11 maanden geleden
  Ja heb een super leuke ochtend / middag gehadHeel vriendelijk duidelijk klantvriendelijk luisteren goed naar je super shop hoorIk kom zeker terug
 • Avatar Serina Leenheer ★★★★★ 11 maanden geleden
  Nette tattooshop. Creatieve en lieve tatoeëerders. Brede kennis van diverse tattoo stylen en ook goed in coverups. Shop is leuk ingericht en uitnodigend voor iedereen 🙂
 • Avatar Lindy De Rover ★★★★★ 11 maanden geleden
  Mooie shop en fijne ontvangst. Ze nemen de tijd en laten je op je gemak voelen! Zeker aan te raden 🙂
 • Avatar Stefanie Schipper ★★★★★ 11 maanden geleden
  Een prachtige zaak, professioneel en super vriendelijke mensen.Heerlijke koffie en natuurlijk het belangrijkste..zoo blij met mijn tatoeage!
 • Avatar Rick Bakker ★★★★★ een jaar geleden
  Geweldige shop met een erg fijne, ontspannen sfeer. Er zit duidelijk veel passie achter het werk wat hier gedaan wordt, en dat werk is dan ook uitstekend.Persoonlijk ben ik geholpen door Chanell, wie mij heeft geholpen om het ontwerp voor mijn tattoo precies goed te krijgen zelfs voorbij de eigen verwachtingen. Het resultaat is fantastisch en prachtig gezet!Nu hard aan de slag met een volgend ontwerp om zo snel mogelijk weer binnen te kunnen lopen.
 • Avatar Samantha Ohoiwutun ★★★★★ 11 maanden geleden
  Super leuk sfeertje. Plus je loopt naar buiten met een super tattoo. 1+1=2 mooie deal vind je niet?
 • Avatar SrLurksAlot ★★★★★ 5 maanden geleden
  Nu meerdere sessies erop zitten met Wilko, we zijn bezig met een full sleeve japanse stijl tattoo. Eerste gedeelte was deels een cover up van een draak op mijn borst en wat chinese tekens die weg mochten. De rest is vers vd pers. Mooi lijnwerk en ontzettend tevreden tot nu toe. We zijn nog niet klaar maar het schiet al lekker op. Ik blijf bij Wilko voor toekomstige tattoos ook als deze klaar is. Werkt erg relaxed en gaat heel beheerst te werk. Ik lig er altijd erg ontspannen bij en voel dat hij met beleid bezig is. Een aanrader.
 • Avatar Yvonne de Vries ★★★★★ 11 maanden geleden
  Ik kan alleen maar positief zijn over deze Tattooshop Wilko , Mandy en Chanel staan open voor al je eigen ideeen . Super relaxt personeel en je voelt je er welkom.
 • Avatar Anjella Oosting ★★★★★ 11 maanden geleden
  Hele fijne shop! Hele mooie tattoo laten zetten van mijn hond zijn poot lijkt er sprekend op ! Super blij mee !
 • Avatar Marjolein van Weezep ★★★★★ een jaar geleden
  Een hele mooie shop, er hangt een fijne sfeer. Ben heel erg blij met mijn tattoo. Er werd echt de tijd genomen en goed geluisterd naar wat ik wilde en waarom. Echt super.
 • Avatar Nicky Nicole ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben afgelopen vrijdag (10/7/20) bij Wilko geweest die voor mij een ontwerp heeft gemaakt nav ideeën die ik had aangedragen om een cover-up te maken. Zoals gewoonlijk heeft hij weer perfect werk geleverd. Wilko & Mandy zijn beide geweldige!! Deze shop is echt een aanrader. Schoon, gezellig, ontspannen, geen popiejopie gedoe. Heerlijk!!
 • Avatar je moeder op een driewieler achterlijke ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb gisteren mijn eerste tattoo hier laten zetten. De shop is heel erg schoon en netjes de medewerkers kijken graag met je mee, stellen je gerust en zijn erg fijn in de omgang. Ik ben zeer tevrede over mijn tattoo en ik kom zeker nog een keer terug.
 • Avatar Barry Kremer ★★★★★ 11 maanden geleden
  Super geweldige shop en de tatoeage van mij is super strak gezet.! Als je het mij vraagt de beste van Lelystad.
 • Avatar Ruben Smits ★★★★★ een jaar geleden
  Mooie nette zaak met super aardige lui. Er werd goed meegedacht over het lettertype en de plek van de tattoo. Ook de Tattoo zit er super strak op ben er echt tevreden over.
 • Avatar Dominique Van den hoven ★★★★★ een jaar geleden
  Een weekje terug een tattoo laten zetten door Mandy. Erg blij met het resultaat! Overigens al de derde tattoo die zij op mij heeft geplaatst. Er zullen er onwaarschijnlijk nog wel meer bijkomen. Verder een erg mooie shop.
 • Avatar Jan-Willem Koopman ★★★★★ 6 maanden geleden
  Na lang twijfelen de knoop doorgehakt dat ik een tatoeage wilde.Het exacte design wist ik nog niet maar wel wat ik ongeveer wilde. Na een aantal maal langs geweest te zijn en iedere keer zeer goed geholpen heeft Wilko een design gemaakt.Die was meteen raak. Exact wat ik er van verwachte.Omdat dit de eerste keer voor mij was toch wat nerveus, maar tijdens het muziek luisteren en raden wie het ook alweer was werd er een meesterstuk op mn arm gezetOf ik nog een tweede laat zetten weet ik n u nog niet maar wel dat als ik dat doe dat ik hier terug kom.
 • Avatar Kay de Vries ★★★★★ een jaar geleden
  Hele sympathieke mensen. Bij hun staat hygiëne en professionaliteit voorop wat ik erg belangrijk vind aan een tattooshop! Ga zo door 🙂
 • Avatar Dennis Teuben ★★★★★ 11 maanden geleden
  Tattooshop Lelystad is buitengewoon netjes, professioneel met zeer vriendelijke mensen. Absoluut een aanrader!
 • Avatar Stijntje Berghuis ★★★★★ een jaar geleden
  Een tattooshop waar wij ons direct op onze plek voelden. Vriendelijk personeel en heel huiselijk.Bedankt Wilco en Inge! Wij komen graag terug.
 • Avatar Tessa Boonstra ★★★★★ een jaar geleden
  Het was wijn eerste tattoo dus was erg zenuwachtig. Hier werd goed mee omgegaan en het viel super mee. Lieve mensen en super blij met mijn tattoo! Bedankt
 • Avatar Sandy Kemmer ★★★★★ een jaar geleden
  Op 27 juni j.l. heb ik een nieuwe tattoo mogen krijgen... Leuke mensen en een mooie tattoo shop.. Schoon en een super service... Warm onthaal ondanks corona (wel met de regels in acht natuurlijk)..
 • Avatar Brigitte Roekamp ★★★★★ een jaar geleden
  Mooie shop, alles ziet er goed en schoon uit. Gezellige mensen. Wilko neemt de tijd voor je. Ik had foto's van voorbeelden toegestuurd. En Wilko heeft het uit gewerkt naar een mooie tattoo voor mij. Ben er zo blij mee. Echt een aanrader voor iedereen om hier heen te gaan! Mij zien ze hier zeker terug.
 • Avatar tumtie22 ★★★★★ een jaar geleden
  Er hangt een goede sfeer en wilko neemt de tijd om de tattoo te zetten en ook voor het ontwerp heeft hij een goed oog om hem op juiste manier aan te passen of wat toe te voegen waardoor de tattoo mooi wordt. Binnenkort maar weer langs om tattoo af te maken.. ga zo door op jullie mooie lokatie en mooie nieuwe shop
 • Avatar Jason Raayen ★★★★★ een jaar geleden
  Leuke mensen, goede service en het belangrijkste hele goede tatoeages.Prijs is kan voor bepaalde mensen hoog zijn, maar je krijgt wel een tatoeage waar je voor hebt betaald.
 • Avatar tessa benschop ★★★★★ een jaar geleden
  Hele mooie shop en Wilco weet wat hij doet! Mijn cover is nog niet klaar maar ziet er nu al super uit!
 • Avatar Mike van raaij ★★★★★ een jaar geleden
  Geweldige tattoo's worden daar gezet.Als je een iegen idee heb en je geeft voorbeelden luisteren ze naar je en maken een top ontwerp.
 • Avatar Chayenne Michelle ★★★★★ een jaar geleden
  Altijd heel erg tevreden met het eindresultaat van me tattoo’s! De shop ziet er schoon en gezellig uit.
 • Avatar Soenita ★★★★★ 9 maanden geleden
  Top zaak, medewerkers en super mooie tattoo's!
 • Avatar Gerrie de Graaf ★★★★★ 11 maanden geleden
  Ken beiden als professioneel, vriendelijk en behulpzaam.Je krijgt een huiselijk gevoel.
 • Avatar Linda ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik raad iedereen aan om bij Mandy en Wilko een tattoo te laten zetten! Je voelt je op je gemak en ze verstaan hun vak goed. Mandy heeft bij mij mooie tattoo's gezet. Ze heeft van een oude tattoo een héle mooie tattoo gemaakt. Ook heeft ze de herinnering van het gemis van mijn katten getattoeëerd. Ze is een echte kunstenaar,en erg goed met fijne lijntjes, schaduw, spikkels enz. Mocht ik weer een tattoo nemen, kom ik zeker terug!!!
 • Avatar Brenda van Driel ★★★★★ een jaar geleden
  Ontzettend mooie shop! Als je een mooie tattoo wil, goed en vriendelijk geholpen, het beste advies en artiesten die met je meedenken, ben je hier echt op de beste plek. Afgelopen weekend weer een mooie nieuwe tattoo laten zetten door Mandy. Heb er inmiddels 4 door deze superartiest laten zetten en er komen er zeker nog een paar bij.
 • Avatar Jeffrey Van Dijk ★★★★★ een jaar geleden
  Er word goed geluisterd en met je besproken hoe en wat je wilt laten zetten, de sfeer is zeer aangenaam en ze gaan uiterst professioneel en hygiënisch te werk raad dit iedereen aan die in Lelystad een tattoo wil laten zetten.
 • Avatar Deborah Braspenning ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik heb 2 tattoeages laten zetten bij Wilko.Beide tattoos hadden een grote betekenis voor mij, hier werd heel fijn mee omgegaan.Ze nemen echt de tijd voor je en geven goede adviezen.Ik ben erg blij met beide.Ik kom zeker nog een keer terug!!
 • Avatar Wouter van Trigt ★★★★★ een jaar geleden
  Superbehandeling zoals ik van Wilko gewend ben. Nieuwe shop ziet er super uit. Mooie sfeer en warm welkom. Tattoo is weer uitgebreid en ik kijk uit naar de volgende sessie!
 • Avatar arjan Lens ★★★★★ een jaar geleden
  Afgelopen week 4e tattoo laten zetten door Wilco. Super strak gezet weer.Ze nemen altijd de tijd voor je zijn professioneel en geven goede adviezen.
 • Avatar Marleen Pouw PT ★★★★★ een jaar geleden
  Prachtige shop met een prettige en ontspannen sfeer.Portfolio van Mandy en Wilko spreekt voor zich.
 • Avatar dS 128 ★★★★★ 5 maanden geleden
  De tattooshop.nl is een shop waar kwaliteit, hygiëne, klantvriendelijkheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan.De artiesten denken graag met je mee om jouw ontwerp er perfect "op te krijgen".Er heerst een warme sfeer en ik kom er dan ook met plezier.Een absolute aanrader voor alle tattoo liefhebbers binnen en buiten Lelystad!

Maak hier je tattoo afspraak!

Veelgestelde vragen

Stel hier je vraag!

Let op!

Momenteel zijn wij helaas gesloten in verband met de huidige lockdown die geldt tot en met 2 maart.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden